Over Machteld

Mijn passie voor yoga ontstond jaren geleden, toen ik zelf in een hectische periode in mijn leven was beland. Ik probeerde op vele vlakken alle ballen in de lucht te houden.

De opleiding docent Kinderyoga bij Osmose in Den-haag trok op dat moment mijn aandacht en kwam op mijn pad.Wat fijn was het dat ik bij Cilla klaver van yogapraktijk Hillegom aan de slag kon als kinderyogadocent.Op woensdagmiddag gaf ik een jaar lang les aan een geweldige groep kinderen en kon ik mijn kennis en creativiteit helemaal kwijt.

Sindsdien is yoga in mijn leven gekomen en ben ik mezelf daarin meer gaan verdiepen en ontwikkelen en heb ik de Asthanga yogaopleiding gevolgd in Montfoort, shantala babymassagecursus gevolgd bij Holos, fysio physics opleiding voor pilatesdocent en op andere vlakken zoals NLP, meditatie, massage, pilates en nog veel meer wat ik verwerk in mijn lessen.

 

Op dit moment geef ik pilateslessen in studio 44 op de maandagavond. Ook ga ik waarschijnlijk in Warmond aan de slag bij een fysiopraktijk om mijn lessen wat uit te breiden.(dat is op het moment van schrijven niet duidelijk en ik zal jullie zsm berichten) Verder zijn er plannen om mijn eigen lessen te gaan aanbieden in Hillegom !!

Ik vind het prachtig om mijn ervaringen te delen met jullie.